Disclaimer

Algemeen

Expocom BVBA (Kamer van Koophandel 477728661), hierna te noemen Expocom, verleent u hierbij toegang tot www.edubuild.com (de Website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Expocom en derden zijn aangeleverd. Expocom behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Expocom.

Beperkte aansprakelijkheid

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Expocom.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Expocom oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Expocom zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Expocom en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Expocom, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Dataverzameling & privacy

Expocom bvba mag via deze website en haar subsites de opgegeven data aanwenden voor persoonlijk gebruik. De contactgegevens die via verschillende manieren nagelaten kunnen worden blijven weliswaar confidentieel en worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Expocom bvba zal de contactgegevens niet voor andere commerciële doeleinden gebruiken. Expocom bvba gebruikt de persoonsgegevens enkel om haar lezers beter te leren kennen en beter te informeren. Wij nemen uw gegevens, zoals naam, adres en emailadres op in een database/gegevensbestand. Uw gegevens worden gebruikt louter om u op de hoogte te houden van interessante informatie en/of aanbiedingen vanuit edubuild.com en/of eduandcare.be. Wij kunnen u deze informatie en/of aanbiedingen via e-mail toezenden. Dit doen wij alleen wanneer u hier expliciet toestemming voor heeft gegeven. Verder kunt u uw eigen gegevens opvragen en verzoeken om ze te laten corrigeren of verwijderen. Stuurt u hiertoe een e-mail met uw persoonsgegevens aan Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser. .